Företag

Företagsboende

Gäller din förfrågan företagsboende för bolag verksamma inom bygg och entreprenad? Vi ordnar bra priser vid längre- och eller återkommande vistelser. Hör av er så skräddarsyr vi en offert utifrån era boendebehov!

På Lilla Sörgården erbjuder vi ett hemtrevligt boende för den som är iväg på längre jobbprojekt. Vi erbjuder era anställda bekvämt inredda sovrum med färdigbäddade sängar i vårt pensionat, med eget eller delat badrum. Hemtrevliga gemensamhetsutrymmen med bla stor frukostmatsal, TV-rum och trädgård med grillmöjligheter. Vi har höghastighetsinternet/wifi, tillgång till tvättstuga. Fri parkering (även av lastbil och buss vid föranmälan). Mataffär och pizzeria/grill tvärs över gatan (och möjlighet att värma mat i frukostmatsalen).

Vi har också tre hus i olika storlekar som kan passa bra om ni är flera personer som vill dela boende och önskar eget kök. Till husen kan man ta med sig egna sängkläder eller hyra av oss. Frukost kan man göra själv eller köpa till.

Titta gärna på bilderna på våra rum i pensionatet (fem rum i varierande storlek, några med bad på rummet och andra i korridor), och våra hus med egna vardagsrum, kök och mellan 1-3 sovrum.

För boendeoffert maila er förfrågan till jonas@lista.se

 

Är ni som företag intresserade av att komma till Lilla Sörgården tillsammans med era anställda kan vi erbjuda det mesta. I menyn ovan kan ni specificera era önskemål och utefter det få mer information kring tex företagsfest och konferens.