Boende

 

På lilla Sörgården erbjuder vi boende både i form av tre hus och individuella rum i vår huvudbyggnad.

Blommiga Villan är en fint tapetserad nyrenoverad egen stuga på 110 kvm med tre sovrum (två dubbelrum och ett enkelrum), två badrum,vardagsrum (TV och Wifi) fullt utrustat kök och en rymlig bastu. Torpet går att hyra hela veckor.

Vita Villan är en fint tapetserad nyrenoverad stuga på 110 kvm med tre sovrum (tre dubbelrum), två badrum, vardagsrum (TV och Wifi) och fullt utrustat kök.

Gästhuset är en lite mindre stuga på 65 kvm med kök, matplats och badrum på nedervåningen och ett stort sovrum med dubbelsäng, stor bäddsoffa och tv.

Pensionatet har fem personligt inredda rum på mellan 7 och 25 kvadratmeter med enkel- och dubbelsängar och eget eller delat badrum. Rummen går att hyra per natt. Gemensamt TV-rum och Wifi finns.

Både pensionatet och stugorna ligger på en stor, grön gårdstomt med fri utsikt över ängarna. Det finns uteplatser, trädgård, köksträdgård och hönshus, och det är bara fem minuters promenad ned till badplatsen. En välsorterad Konsumbutik och pizzeria/grill ligger tvärs över gatan. Busshållplatsen Kungsberga Konsum ligger precis bredvid grinden.

Sörgården uppifrån_1 kopia med info