Stugorna

Stugorna hyrs hela veckor med bytesdag söndagar.

Blommiga Torpet är ett eget hus på 110 kvm. På övervåningen finns tre sovrum med dubbelsängar, utöver detta finns ett duschrum och en toalett. På nedervåningen finns ett stort vardagsrum, fullt utrustat kök (spis/ugn, diskmaskin, kyl/frys och micro) samt ett stort badrum med två duschar och en rymlig bastu. Trådlöst internet ingår. Stugan hyrs hela veckor sö-sö och kostar 7 500 kr/vecka. Vi erbjuder nu också halva veckor sön-tor eller tor-sön (september-juni) för 5 500kr.

Vita Torpet är ett eget hus på 110 kvm. På övervåningen finns tre sovrum med dubbelsängar, utöver detta finns en toalett med dusch. På nedervåningen finns ett vardagsrum med ett stort matbord, ett fullt utrustat kök (spis/ugn, diskmaskin, kyl/frys och micro), ytterligare ett badrum samt en stor terass med utemöbler och grill. Trådlöst internet ingår. Stugan hyrs hela veckor sö-sö och kostar 7 500 kr/vecka. Vi erbjuder också halva veckor sön-tor eller tor-sön (september-juni) för 5 500kr.

Gästhuset är ett mindre hus på 65  kvm. På övervåningen finns ett sovrum/vardagsrum med en dubbelsäng och en stor bäddsoffa, sittplats och tv. På nedervåningen finns ett badrum med toalett och dusch, ett kök (spis/ugn, kyl/frys och micro), samt en matplats. Utanför finns en sittgrupp och grill. Trådlöst internet ingår. Stugan hyrs hela veckor sö-sö och kostar 5 500 kr/vecka. Vi erbjuder också halva veckor sön-tor eller tor-sön (september-juni) för 4 000kr.

 

Annonser