Husen

Villor: Hyrs hela veckor sön-sön.
10 900 kr/vecka för Östra- och Västra gårdshuset, 7 900kr/vecka för Gästhuset.

Under september-juni hyr vi också ut halva veckor sön-tor och tor-sön för 7 150kr för Östra- och Västra gårdshuset och 4 500kr för halv vecka i Gästhuset. Vi hyr också ut helger fredag-söndag för 4 950kr för Östra- och Västra gårdshuset och 3 300kr för Gästhuset.

Lakan/handdukar tas med eller hyrs av oss (195kr/set). Städavgift tillkommer 1050kr för villan och 700kr för Gästhuset.

Östra gårdshuset är ett eget hus på 110 kvm. På övervåningen finns tre sovrum med dubbelsängar, utöver detta finns ett duschrum och en toalett. På nedervåningen finns ett stort vardagsrum, fullt utrustat kök (spis/ugn, diskmaskin, kyl/frys och micro) samt ett stort badrum med två duschar och en rymlig bastu. Trådlöst internet ingår. Villan hyrs hela veckor sö-sö och kostar 10 900 kr/vecka. Vi erbjuder också halva veckor sön-tor eller tor-sön (september-juni) för 7 150kr.

Västra gårdshuset är ett eget hus på 110 kvm. På övervåningen finns tre sovrum med dubbelsängar, utöver detta finns en toalett med dusch. På nedervåningen finns ett vardagsrum med ett stort matbord, ett fullt utrustat kök (spis/ugn, diskmaskin, kyl/frys och micro), ytterligare ett badrum samt en stor terass med utemöbler och grill. Trådlöst internet ingår. Villan hyrs hela veckor sö-sö och kostar 10 900 kr/vecka. Vi erbjuder också halva veckor sön-tor eller tor-sön (september-juni) för 7 150kr.

Gästhuset är ett mindre hus på 65  kvm. På övervåningen finns ett sovrum/vardagsrum med en dubbelsäng och en stor bäddsoffa, sittplats och tv. På nedervåningen finns ett badrum med toalett och dusch, ett kök (spis/ugn, kyl/frys och micro), samt en matplats. Utanför finns en sittgrupp och grill. Trådlöst internet ingår. Huset hyrs hela veckor sö-sö och kostar 7 900 kr/vecka. Vi erbjuder också halva veckor sön-tor eller tor-sön (september-juni) för 4 500kr.